Så här kommer du igång


Qvalia software transaction automation4

 

KOM IGÅNG

 

Sedan den 1 april 2019 måste alla fakturor som skickas till offentliga verksamheter i Sverige vara elektroniska fakturor.

Som leverantör till Valdemarsviks kommun är du inbjuden att utan kostnad använda molntjänsten Qvalia för att hantera din e-fakturering i PEPPOL-format.

Den offentliga sektorn i Europa har övergått till e-fakturor. Helt digital transaktioner  innebär fördelar för både köpare och säljare. Det ger bland annat lägre kostnader, säkrare hantering och minskad miljöpåverkan.

E-fakturor kan dock ha många olika format. För att förenkla hanteringen har EU har skapat PEPPOL som en gemensam standard. Alla offentliga verksamheter är skyldiga att kunna ta emot e-fakturor i PEPPOL-format.

I samarbete med Valdemarsviks kommun kan du idag registrera dig och använda Qvalias molntjänst för din e-fakturering. Det tar några minuter att komma igång.

Registrera ditt företag

  1. Gå in på registreringssidan.
  2. Fyll i dina uppgifter, inklusive organisationsnumret för ditt företag.
  3. Kontrollera din inkorg för bekräftelsemejlet. Klicka på den bifogade länken.
  4. Verifiera dina företagsuppgifter.
  5. Klart!

Det här gör Qvalia

  

replace@2x

Skicka och ta emot e-fakturor

Att skicka och ta emot fakturor kostar ingenting. Enkelt, snabbt och säkert. Fakturorna skickas automatiskt som e-fakturor till dina kunder med möjlighet att ta emot dem. Övriga kunder får dina fakturor per e-post.

 

l-check@2x

Slipp få pappersfakturor

Om du vill använda Qvalia som en plattform för dina inkommande fakturor så är det inget problem. Allt samlas på ett ställe. Vi tar hand om e-fakturor och PDF-fakturor. Mot en avgift kan vi hantera även dina pappersfakturor så att  det tar så lite av din tid som möjligt.

 

robot@4x

Automatisera

Qvalia ger tillgång till kraftfulla extrafunktioner som tidigare bara var inom räckhåll för stora organisationer. Möjliggör automatisk fakturavalidering med Invoice Shield. Skicka tillbaka felaktiga fakturor omedelbart till avsändaren. Integrera fakturahanteringen med ditt ekonomisystem och sätt bokföringen på autopilot. Vi stödjer de flesta lösningar på marknaden.