Älykkäämpää verkkolaskutusta

 

e-invoicing-software

Julkinen sektori Euroopassa ottaa suuren askeleen eteenpäin, kun PEPPOL, yleiseurooppalainen hankintasanomien verkkoympäristö, tulee käyttöön verkkolaskujen ja muiden kaupallisten asiakirjojen välittämiseen. Qvalia on ainoa ilmainen ratkaisu PEPPOL-yhteensopivaan laskujen hallintaan Pohjoismaissa. Näin pääset alkuun.

PEPPOL-free-e-invoicing


PEPPOL - ilmainen e-lasku
Osto- ja myyntitoimien digitalisointi on käynnissä koko EU: ssa. Sähköisen laskutuksen yhteistä eurooppalaista standardia kutsutaan nimellä PEPPOL. Vuoteen 2020 mennessä
kaikki Euroopan julkisiin toimintoihin lähetetyt laskut ovat sähköisiä laskuja.

Tänään on olemassa erilaisia standardeja ja formaatteja, jotka ovat vaikeuttaneet verkkolaskujen hallintaa. Ne ovat monimutkaisia ja kalliita laskujen käsitteliijöille. Tämän seurauksena yleensä vain suuremmat organisaatiot ovat investoineet sähköisen lastutuksen ratkaisuihin. PEPPOL:in kanssa tilanne on erilainen. Qvalian Kanssa se on myös ilmainen.


Miksi e-lasku?

standardoidun e-laskuformaatin arvo on suuri. E-lasku vähentää manuaalista työtä, virheiden määrää ja kustannuksia käsittelyprosessin jokaisessa vaiheessa: tarkastamisessa, tulostamisessa ja lähettämisessä. Etujen on arvioitu nousevan 40 miljardiin euroon vuodessa.

Ruotsin julkiset organisaatiot muuttavat nyt prosessiaan ja siirtyvät ainoastaan e-laskujen käsittelyyn. Saapuvia laskuja esimerkiksi PDF- tai paperimuodossa ei enää vastaanoteta.


Miten PEPPOL toimii?

PEPPOL on yritysasiakkaiden digitaalisten dokumenttien jakamisen verkko ostajien ja myyjien välillä. Se mahdollistaa organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden yhteyden yhteen järjestelmään. Yleisin dokumentti on verkkolasku, mutta PEPPOL voi välittää kaikkia yrityksen asiakirjoja, kuten sopimuksia tai kuitteja.

Tuloksena ovat täysin digitaaliset tapahtumat - sekä kotimaiset että ulkomaiset - ja virheetön tiedonsiirto. Kaikkien osapuolten kustannukset laskevat alhaisemman henkilöresurssien käytön vuoksi. Monimutkaisuus vähenee järjestelmissä ja prosesseissa. Tarve muuntaa formaatteja vähenee. Kirjanpito tehostuu.

Qvalia - pilvipalvelu helpottaa siirtymistä älykkäämpään verkkolaskutukseen

E-laskujen lähettämisessa ja vastaanottamisessa uskomme, että sen on oltava yhtä helppoa meille kuin sähköpostin lähettäminen. Aivan kuten sähköpostin, sen pitäisi olla myös ilmainen. Siksi rakensimme Qvalian. Autamme yrityksiä ja organisaatioita koosta riippumatta saavuttamaan digitaalisuuden hyödyt ja mikä tärkeintä läpinäkyvyyden tietoon.

Qvalia on pilvipohjainen, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ohjelmistoalusta, jonka avulla me tarjoamme täysin digitalisoidun liiketoimintatapahtumien hallinnan - PEPPOL mukaanlukien. Käyttöönotto kestää vain muutaman minuutin.                                                                                                            

Qvalian perustoimintoihin – sähköisten laskujen lähettäminen ja vastaanotto - on tarjolla myös lisäominaisuuksia, jotka lisäävät tehokkuutta.

  • Anna Qvalian huolehtia saapuvista laskuista - muodosta riippumatta.
  • Salli Qvalian tarkastaa laskut automaattisesti. Palauta virheelliset laskut välittömästi toimittajalle.
  • Käytä raportointia kuin autopilottia
  • Paranna hankintaa reaaliaikaisella kustannusanalyyseillä
  • Tee yhteistyötä - ratkaise laskutusvirheitä nopeammin ja sujuvammin

Kyllä, kertokaa koska voin kokeilla Qvaliaa