Varmista asiakassuhteesi tulevaisuudessakin.

Tehosta laskutustasi.

Tee se nyt.

Qvalia software transaction automation4

 

ALOITA TÄSTÄ

 

Julkinen sektori EU:ssa siirtyy e-laskujen käyttöön. Näin myös Pöytyän kunta. Pöytyän kunnan toimittajana sinut kutsutaan käyttämään Qvalian ilmaista laskuportaalia.

Näin teet laskutuksestasi edullisempaa ja helpompaa, joka toimii myös tulevaisuudessakin.

Rekisteröi yrityksesi

  1. Siirry https://qip.to/invite.
  2. Lisää sähköpostisi ja henkilökohtainen 5-merkkinen koodi, jonka löydät kutsukirjeestäsi.
  3. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti ja paina siinä näkyvää linkkiä.
  4. Varmista yritystietosi.

Tämä on Qvalia


replace@2xLähetä ja vastaanota e-laskuja ilmaiseksi

Laskujen lähetys ja vastaanotto ei maksa mitään. Yksinkertaista, nopeaa ja turvallista. Laskut lähetetään automaattisesti e-laskuina asiakkaillesi, jotka voivat voivat ottaa niitä vastaan. Muut asiakkaat saavat laskusi e-postina.


l-check@2xVälty saamasta paperilaskuja

Jos haluat käyttää Qvaliaa myös laskujen vastaanottoon, niin sekin on mahdollista. Kaikki laskut kerätään yhteen paikkaan. Huolehdimme e-laskuista, paperi- ja PDF-laskuista, niiden skannauksesta ja varmistamme, että niiden käsittely vie aikaasi niin vähän, kuin mahdollista.


robot@4xAutomatisoi

Qvalia tarjoaa hyödyllisiä lisätoimintoja, joita aiemmin pääsivät hyödyntämään vain suuret yritykset. Mahdollista laskujen automaattitarkistukset. Palauta puutteelliset laskut välittömästi takaisin lähettäjälle. Yhdistä laskujen käsittely saumattomasti talousjärjestelmääsi ja kytke kirjanpidon ”autopilotti” päälle. Me tuemme useimpia järjestelmiä markkinoilla.

 

 ALOITA TÄSTÄ