<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=222868361777687&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Qvalia_Default-1
Ë

Invoice Shield

Förbättra och automatisera din fakturahantering - snabbt

Minska arbetsbelastningen. Förbättra bedrägeriskyddet. Reducera kapitalläckaget. Så här automatiserar du din fakturahantering.

Invoice Shield från Qvalia är en smart brandvägg för dina transaktioner. Den nya generationens molnlösning för automatiserad fakturahantering. Din organisation får ett effektivt skydd mot felaktiga fakturor och riskabla leverantörer. Med lättanvända automation och enkel implementering är Invoice Shield det snabbaste sättet att slippa inkorrekta inköpsfakturor, minska arbetsbelastningen, skydda dig mot bluffakturor, säkerställa att lagkrav efterlevs och förbättra datakvaliteten i redovisningsprocesserna.

Felaktiga fakturor. Inte ditt problem.

Invoice Shield ser till att leverantören säkerställer att fakturorna är korrekta. Bluffakturor och bedrägeriförsök stoppas. Använd upp till 34 fördefinierade kontrollpunkter eller skräddarsy dina egna regler. Helt enkelt för att din organisation inte ska slösa sin tid på andras misstag.

Felaktiga inköpsfakturor är ett enormt - men dolt - problem. Företag och organisationer spenderar 1000-tals timmar på att korrigera fel och jaga leverantörer med kreditfakturor. Komplexa kontoplaner, momskrångel och manuella processer skapar ineffektivitet och ökar risken för kapitalläckage.  Dessutom riskeras det att bluffakturor passerar granskningen. Invoice Shield  från Qvalia säkerställer att din organisation hanterar korrekt transaktionsdata. Felaktiga fakturor returneras omedelbart tillbaka till leverantören för korrigering eller uppdatering. Låt leverantören ta ansvar för sina fakturafel.

Minska arbetsbelastningen. Förbättra bedrägeriskyddet. Reducera kapitalläckaget. Så här automatiserar du din fakturahantering.

Det här säger våra kunder
Imatra kommun är en föregångare inom den digital transformationen i offentlig sektor. Ett viktigt steg i denna process är att bli kvitt de dyra hanteringskostnaderna inom leverantörsreskontra. Våra leverantörer skapar sina fakturor direkt i Qvalia och informationen överförs automatiskt, strukturerad och validerad, direkt in i vår bokföring. Lösningen är lätt att implemnetera, även i andra kommuner och organisationer - Kari Perälä, IT-direktör, Imatra kommun Imatra Municipality
Qvalia är ett modernt och effektivt fakturahanteringsverktyg. Det är snabbt och lättanvänt, inte minst i jämförelse med pappersfakturor. Att skapa och skicka en faktura görs på under en minut. Supporten är också snabb och lättgänglig - Teija Pihkalan, entreprenör inom barnomsorg
Funktioner
filter-check@2x.png
Automatisk fakturavalidering

Obegränsade valideringsmöjligheter. Kom igång direkt med 34 olika kontrollpunkter eller skapa dina egna regler. 

a-check@2x-1.png
Automatisk leverantörsvalidering

Godkänn dina leverantörer och håll leverantörsregistret uppdaterat. Automatisk bedrägerikontroll och övervakning av finansiella leverantörsrisker såsom kreditbetyg.

single-copy-04@2x.png
Alla format
E-faktura, papper och PDF. Invoice Shield tar omhand och validerar alla format.
drag@2x.png
Ingen kodning krävs

Enkelt att konfigurera och använda. Ingen kodning eller dyra konsulter krävs. Användarvänligt och gränssnitt.

replace@2x-1.png
Kostnadsfri operatör

Qvalia fungerar som en kostnadsfri e-fakturaoperatör. Ta emot eller skicka utan avgift. Prissättningen är transaktionsbaserad för de tjänster som levererar verkligt värde. 

time@2x.png
Snabb implementering
Lösningen är snabb och enkel att implementera i vilken IT-miljö som helst.
chart-bar-33@2x.png
Effektivare processer - snabbt

Invoice Shield från Qvalia förbättrar och automatiserar fakturahanteringen blixtsnabbt. Så att din organisation kan lägga tid på annat.

scale@2x.png
Minskade legala och finansiella risker
Med en förbättrad datakvalitet, automatisk fakturavalidering och bedrägerikontroll så minskar ni era legala och finansiella risker.
award-48@2x.png
Betala bara för nyttan

Skicka och ta emot fakturor utan kostnad. Qvalia är en PEPPOL-certified e-fakturaoperatör utan dolda avgifter. Avsluta när som helst. Du betalar bara för värdeskapande tjänster.

Senaste uppdateringarna från vår blogg

Kom igång