<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=222868361777687&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Qvalia_Default-1
Ë

Gratis faktureringsprogram

Skicka och ta emot e-fakturor och PDF-fakturor med Qvalia Invoicing

Effektiv fakturahantering för ditt företag. Allt på ett ställe.

Hantera dina transaktioner effektivt på ett ställe med Qvalia Invoicing. Helt molnbaserad och PEPPOL-certifierad lösning. För företag av alla storlekar. Inga dolda kostnader. Kom igång på några minuter. Inget kontokort behövs.

Skapa och skicka en e-faktura på 30 sekunder. Det är lika lätt som att mejla. Kunder utan e-fakturamöjligheter får fakturan i PDF-format.

Få kontroll på ditt arbetsflöde. Hantera leverantörer, kunder, produktlistor. Lätt att integrera med affärssystem eller bokföringsprogram.

Enklare e-fakturering. Smartare transaktioner.

E-fakturering gör dina transaktioner smartare och dina affärer mer effektiva. Det blir mindre manuellt arbete för dig, dina kunder och leverantörer, lägre kostnader och minskad klimatpåverkan. Det är också nyckeln till automation.

PEPPOL-certifierad

2019 är e-fakturor det obligatoriska formatet för alla offentliga verksamheter i EU. Qvalia Invoicing är den enda kostnadsfria mjukvaran som ger tillgång till PEPPOL, den nya europeiska standarden. 

PEPPOL, Pan-European Procurement On-line, har utvecklats för att företag och myndigheter över hela Europa ska kunna skicka och ta emot e-fakturor enkelt och effektivt, utan att till exempel behöva använda kostsamma lösningar eller konvertera olika dataformat.

Effektiv fakturahantering för ditt företag. Allt på ett ställe.

Det här säger våra kunder
Imatra kommun är en föregångare inom den digital transformationen i offentlig sektor. Ett viktigt steg i denna process är att bli kvitt de dyra hanteringskostnaderna inom leverantörsreskontra. Våra leverantörer skapar sina fakturor direkt i Qvalia och informationen överförs automatiskt, strukturerad och validerad, direkt in i vår bokföring. Lösningen är lätt att implemnetera, även i andra kommuner och organisationer - Kari Perälä, IT-direktör, Imatra kommun Imatra.png
Qvalia är ett modernt och effektivt fakturahanteringsverktyg. Det är snabbt och lättanvänt, inte minst i jämförelse med pappersfakturor. Att skapa och skicka en faktura görs på under en minut. Supporten är också snabb och lättgänglig - Teija Pihkalan, entreprenör inom barnomsorg
Funktioner
replace@2x-1.png
Skicka och ta emot fakturor
Skicka och ta emot fakturor i PEPPOL eller PDF format. Papper och övriga e-format finns tillgängliga som tillval.
a-check@2x-1.png
Hantera dina register
Håll din data uppdaterad. Hantera dina produkter, kunder och leverantör med enkelhet. Automatiska uppdateringar av företagsuppgifter. 
settings-gear-63@2x-1.png
Arbetsflöde
Håll koll på dina transaktioner och ditt arbetsflöde. Hantera godkännande och markera betalningar. Inget faller mellan stolarna. 
drag@2x.png
Mobilt och användarvänligt
Lätt att använda. Att skapa och skicka en faktura tar 30 sekunder. Fungerar perfekt i datorn såväl som i dina mobila enheter.
database@2x.png
Arkiv och integration
Obegränsad arkivering av fakturor. Lätt åtkomligt, säkert och regelrätt. Integrera enkelt med ert affärssystem genom SFTP.
single-copy-04@2x.png
Automatisk skanning (tillval)
Slösa inte mer tid på pappersfakturor. Låt Qvalia skanna pappers- och PDF-fakturorför enkel och snabb hantering direkt på plattformen. Avgift tillkommer. 
chart-bar-33@2x.png
Arbeta effektivare

Framtidssäkra dina transaktioner. Minska mängden fel, lägg tid på det som är viktigt för ditt företag.

laptop-1@2x.png
Hantera allt på ett ställe

Hantera alla fakturor på ett ställe. Få tillgång till samma verktyg som storföretagen. Lägg inte mer tid på att mata in fakturainformation. 

security@2x.png
Säkert och regelrätt

Tillgodose dina kunders krav på e-fakturering. All fakturor lagras. Säkrade för alltid.

Blogg

Kom igång