<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=222868361777687&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Qvalia_Default-1
Ë

Automatiserad order-to-cash för B2B

Qvalia Payments

Förenklad B2B-försäljning. Kundreskontra på autopilot.

Qvalia Payments förändrar försäljningsprocesser.  Dina företagskunder upplever friktionsfria köp via faktura eller kort. Order-to-cash och kundreskontra sker helt automatiserat. Från början till slut. 

Oavsett vilken försäljningskanal du använder så ser vi till att det fungerar. Onlineköp hanteras av vår checkout-lösning för e-handel. Manuella ordrar läggs med lätthet. Allt annat är automatiserat - från bekräftelser och påminnelser till pengar på ditt konto. 

Med vårt rapporteringsverktyg får du full insikt i varje steg i processen. Integrationen med ditt affärssystem och CRM sker sömlöst.

B2B e-handel. Utan problem.

Friktionslösa betalningar är ett måste inom e-handeln. Konkurrensen är bara ett klick bort. I synnerhet inom B2B. 

Inköp och upphandling har dock varit förvånansvärt krångligt och resurskrävande. De enda alternativen har för de flesta varit kortköp med en tidskrävande utläggsredovisning, komplexa och kostsamma upphandlingslösningar eller telefonordrar. Konsekvensen var manuellt jobb, för både kund och leverantör. Det var därför vi skapade en lösning.

Fakturera dina företagskunder inom e-handel 

Fakturering är grundläggande i affärstransaktioner. Qvalia Payments automatiserar faktureringen i din e-handelslösning med en enkelt integrerad widget. Manuella ordar läggs lika enkelt. Resten sköter Qvalia. Fakturor sänds som PDF eller e-faktura med PEPPOL, det europeiska standardformatet.

Förenklad B2B-försäljning. Kundreskontra på autopilot.

Vad våra kunder säger
Med Qvalia Payments har vi tagit viktiga steg i arbetet med att framtidssäkra vår försäljning. Våra kunder blir fakturerade på ett säkert sätt och många processer är automatiserade. Vår organisation sparar tid så att vi kan fokusera på våra läsare och vår affär. Qvalia är utvecklingsorienterade och lyhörda för kunden. /Calle Fleur, vice vd, Chef.se logo-chef-black
Imatra är en föregångare inom digital transformation i offentlig sektor. Ett viktigt steg i denna process är att bli kvitt de dyra hanteringskostnaderna inom leverantörsreskontra. Våra leverantörer skapar sina fakturor direkt på Qvalia's plattform och informationen överförs automatiskt, strukturerad och validerad, direkt in i vår bokföring. Lösningen är lätt att implementera för alla kommuner och organisationer. /Kari Perälä, IT-direktör, Imatra kommun Imatra
Funktioner
settings-gear-63@2x-1
Komplett O2C-automation
Helautomatiserad process. Qvalia Payments hanterar ordrar, bekräftelser, påminnelser, betalningsmatchning och kivtton.
mobile-cart@2x
Checkout-widget
Enkelt implementerad checkout-widget och kundvagn. Mobilt responsiv och fullt anpassningsbar design.
n-check@2x
Betalningsmatchning
Betalningar matchas och påminnelser distribueras - automatiskt.
dev@2x
Fakturering
Dina kunder väljer det betalningssätt som passar, faktura eller kortbetalning. Stödjer e-faktura, PDF-faktura, VISA, Mastercard och Amex.
money@2x
Erbjudanden och offerter
Öka försäljningen med automatiserade erbjudanden. Skicka med e-post eller brev. Qvalia Payments sköter allt. 
database@2x
APIs
Enkelt att installera. Fungerar med de flesta affärssystem och CRM. 
chart-bar@2x
Öka försäljningen

Gör dig av med friktionen in B2B-försäljning online. Förenkla upphandling och spontanköp för dina kunder med automatisk fakturering.

reload@2x
Effektivisera dina processer

Koppla på autopiloten på order-to-cash. Ordrar, bekräftelse, påminnelser, betalningsmatchning, kvitto - allt är automatiserat.

books@2x
Automatiserad kundreskontra

Kundreskontra är inte längre ditt problem. Matchning sker automatiskt. Addera Qvalias redovisningslösning för att helautomatisera processen, även för dina inköp. 

Blogg

Kontakt