Älykkäämpää verkkolaskutusta

 

e-invoicing-software

Julkinen sektori Euroopassa ottaa suuren askeleen askel eteenpäin kuin PEPPOL, Pan European hankintojaan verkkoympäristöön, tulee uusi valtuutuksen antaminen verkkolaskujen ja muiden kaupallisen asiakirjoja. Qvalia on ainoa ilmainen ratkaisu PEPPOL-yhteensopivaan laskujen hallintaan Pohjoismaissa. Näin pääset alkuun.

PEPPOL-free-e-invoicingAloita PEPPOL-verkkolaskujen lähetys ilmaiseksi
Osto- ja myyntitoimien digitalisointi on käynnissä koko EU: ssa. Sähköisen laskutuksen yhteistä eurooppalaista standardia kutsutaan nimellä PEPPOL. Vuoteen 2020 mennessä kaikki Euroopan julkisiin toimintoihin lähetetyt laskut ovat sähköisiä laskuja.

Mutta tänään on olemassa erilaisia standardeja ja formaatteja ovat vaikeuttaneet hallita verkkolaskujen ilman monimutkaisia tuloksia suorittaa kalliita laskun toimijoille. Tämän seurauksena yleensä vain suuremmat organisaatiot ovat investoineet sähköisen laskutuksen ratkaisuihin. PEPPOL: n kanssa se on erilainen. Qvalian kanssa se on myös ilmainen.

Miksi verkkolasku?
Standardoidun elektronisen formaatin arvo on suuri. E-lasku käsittely vähentää manuaalista työtä ja virheiden määrä ja kustannukset jokaisessa vaiheessa prosessin: kunnossapidon ja tulostusta varten ja postimaksun. Edut on arvioitu 40 miljardiin euroon vuodessa.

Ruotsin julkiset toiminnot muuttavat nyt prosessiaan vain e-laskujen käsittelyyn. Saapuvaa laskutusta esimerkiksi PDF- tai paperimuodossa ei enää vastaanoteta.

Miten PEPPOL toimii?
PEPPOL on yritysasiakkaiden digitaalisen jakamisen verkko ostajien ja myyjien kesken. Se mahdollistaa organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden yhteyden yhteen järjestelmään. Yleisin Kaupan muoto on verkkolaskuja, mutta PEPPOL voi hallita kaikkia yrityksen asiakirjoja, kuten sopimuksia tai kuitit.

Tuloksena ovat välittömät, täysin digitaaliset tapahtumat ja virheetön tiedonsiirto. Sekä kotimaisia että ulkomaisia. Kaikkien osapuolten kustannukset ovat pienemmät manuaalisen työn ja alhaisemman resurssien käytön vuoksi. Monimutkaisuus vähenee järjestelmissä ja prosesseissa, kuten vähentynyt tarve muuntaa formaatteja ja tehokkaampaa kirjanpitoa.

Qvalia software transaction automation3Qvalia - pilvipalvelu helpottaa ja älykkäämpiä verkkolaskutusta
E-laskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen uskomme, että meidän on oltava yhtä helppoa kuin sähköpostin lähettäminen. Aivan kuten sähköpostin, sen pitäisi olla myös ilmainen. Siksi aloitimme Qvalian. Autamme yrityksiä ja organisaatioita koosta riippumatta saavuttamaan tärkeimmät omaisuusdataansa.

Meidän pilvi-pohjainen, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen ohjelmistoalusta, tarjoamme täysin digitalisoitu transaction management mukaisesti PEPPOL. Aloittaminen kestää vain muutaman minuutin.

Qvalian kyky lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja lisäksi on lisäominaisuuksia, jotka lisäävät tehokkuutta.
  • Anna Qvalian huolehtia myös saapuvista laskuista. Muodosta riippumatta. Kaikki on digitoitu.
  • Automaattinen validointi. Palauta virheelliset laskut välittömästi toimittajalle
  • Anna raportin käydä autopilotissa
  • Paranna hankintaa reaaliaikaisella kustannusanalyysillä
  • Tee yhteistyötä ja ratkaise kysymyksessä olevia laskuja nopeammin ja sileämmäksi

 

Pyydä kutsu